Angie kursen 2013 03 30-31

 När vi var i Wales sommaren 2012, så bodde vi hemma hos Angie och Kevan. De hade ett fantastiskt ställe en bit utanför Carmarthen, deras fina lilla gård låg högt belägen och träningsmöjligheterna var fantastiska. Angie är mycket hundkunnig och har skrivit flera böcker, hon tävlar också väldigt mycket och hade väldigt sund inställning till träning.
Vi bjöd hit henne för att ha kurs 4 dagar, 2 dagar i Sorunda och 2 dagar här på Agdala.

Inte ens den stränga vintern kunde sätta stopp för denna kurs, så vi plogade och fixade ända fram till kursstart. Det blev en mycket trevlig kurs och alla verkade väldigt nöjda,.

Angie är svår att få hit, för hon vill inte göra så många längre resor per år och framför allt inte under tävlingssäsongen. Men vi hoppas att vi kan få hit henne igen nästa år och vi bokade även en till semester resa till Wales, första veckan i augusti 2014. Vi kan varmt rekommendera att åka till Angie och träna hundar, de har ett jätte fint hus som man kan hyra. Huset ligger endast 50 meter från en jätte stor träningshage.

 

Här kommer lite bilder från kursen!!


Angie  Driscoll                                                                                                Carina med Lou

 
Carina och Angie                                                                     Lisa och Angie

Lisa med Bowie                                                                        Race

One thought on “Angie kursen 2013 03 30-31

  1. Tack för en kanonbra kursdag och med kanonväder god mat och trevligt sällskap! =)

    Kommer gärna igen på kurs för Angie! Tyckte hon var helt outstanding, lätt att förstå, mycket sunt hundträningstänk och har verkligen fått nya vettiga träningstips att ta till med Bowie inför kommande tävlingssäsong. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>