Bud och Lizzy kullarna

De börjar ramla in lite fina resultat från våran förra kull. Quit med Malou har redan vid drygt ett år blivit elit hund i lydnad. Dom har även blivit USM vinnare i freestyle och lydnad klass 3, otroligt imponerade.
Rob med Malin har tagit första pris i klass 2 lydnad och är nu anmäld till VP i oktober.
Denna kombination har visat sig vara otoligt framgångsrik både i vallning och övriga hundsport och vi är mycket glada över de två kullarna vi tog. De vi såg på valpträffen denna sommar övertygade oss om att Lizzy lämnar väldigt fina avkommer.

Carina och Stefan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>