Våra hundars hälsa!

Vi har den senaste tiden haft lite mottgångar när det gäller våra egna hundars hälsa. Viggo lämnade oss hastigt i våras och han lämnade ett stort tomrum efter sig.

Linn våran blivande avelstik, har precis blivit godkänd med gott resultat. Nu har vi fått hennes  HD röntgen resultat och det visar sig att hon har C och D höfter och med detta tråkiga resultat kommer hon nu att säljas.

Bud såg mycket lovande ut inför denna tävlings säsong och jag hade stora förväntningar på han, då han började visa konstiga tecken på att inte orka, sluta valla, vingla m.m.
Nu har hans provsvar kommit och det visar sig att han har både Ehrlichia och Borrelia, dessutom har han mycket höga halter av båda sjukdomarna. Så att han har kunnat jobba som han gjort är bara de imponerande.
Nu har han fått medicin och kommer startas upp igen, men framtiden får se om det blir den underbara arbetshund han har varit.
Men vi måste fylla på med nya hundar och det är inte lätt att hitta….
Hör gärna av er om tips!!

2 thoughts on “Våra hundars hälsa!

  1. Tänker på er! Det finns inget ont som inte för något gott med sig! / Kram Emma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>