Leonbergervalpar

Nu har Tindra äntligen valpat, hon började igår vid halv nio på morgonen och allt var klart vid två tiden, på den tiden fick hon 12 st valpar och alla mådde bra =). Det är valpar överallt känns det som och jag tror att även Tindra undrar hur detta gick till, hon ser lite smått förvirrad ut när alla stätter igång occh vill ha mat.  Hon är en otroligt duktig tik som tar sitt fulla ansvar som mamma och hon gör verkligen sitt bästa =)

valp 2

/Carina

5 thoughts on “Leonbergervalpar

  1. Stort grattis till alla valparna! Jisses vad många de är. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>