Hundmat

Vi har nu fått hem en ny pall med hundmat, om ni är intresserade av att köpa eran hundmat lite biligare än i stan, hör av er!

Sen skulle vi vilja ställa en fråga till er som är på denna sida, vad ger ni era hundar för mat och varför? vad köper ni eran mat?
Vore jätte snällt om ni kunde ta er tid och lägga in kommetarer under följande inlägg. Hoppas på många inlägg i detta ämne….
Stort TACK!

/Stefan

6 thoughts on “Hundmat

 1. Vi ge våra hundar Royal canin, den lilla får junior Maxi och den stora får Seneible medium. Kan ibland ge performance, när de ska jobba tycket (har bara provat på den stora).

  Varför: Vi fick med detta märke av uppfödaren och vi tycket att det har funnerat jättebra. De tar upp maten bra (lite bajs), blank päls, hårda klor, bra energi, bra tänder och de tycker om maten. därför har vi inte bytt.

  Vi köper maten där vi får rabatter: SEA och Zoo varuhuset i kungens kurva, Rikstens hundsportcenter, lokalt i Tumba och södertälje.

  hoppas detta hjälper er!

  MVH/charlotte

 2. Ger också Royal Sensible. Fungerat bra. Har provat annat med ökad avföring som resultat
  samt matthet i pälsen. Köper den på djursjukhuset här i stan. (Uppfödare erhåller rabatterade priser) Tycker det har en bra, balanserad samansättning för min hund samt att det är skonsamt för matsmältningen. Dessutom är fodret lätt tillgänglit. Det är också viktigt tycker jag.

 3. Hej! Jag ger bravo Färskfoder och Standardt till mina. Mycket nöjd! Har använt Royal förut men detta är spannmålsfritt, förutom ris!
  Ingela

 4. Heej!!!
  Vi kör Klass färskfoder på Liz,fin&blank i pälsen,bra i magen.E nöjd med Klass,prisvärt,finns det nån minus,så är det förvaringsmöjligheterna,kräver mkt plats i frysen..på sommaren får hon en fryst,som en isglass,,ler..det brukar vara poppis..

 5. Jag ger mina 2 hundar färskfoder fodax + råa grönsaker råa ben och råa köttrester främst för att den ena av hundarna tål inte torrfoder han får ögoninflamation av det har alldrig haft det efter vi började med kött

 6. Royal Canin (uppfödar-rabatt 25%)

  Lite olika typ under året beroende på hur mycket vi tränar och tävlar.
  Under tävlings-säsong endurance 4800 med 30% fett för att hundarna
  ska hålla det mesta av vikten.
  Andra delar av året något magrare.
  Inget annat märke har ett lika fett foder när man behöver det.

  Men tyvärr är det franskt, och den svenska kronan är ju inte så stark mot euron.
  Magnussons meat&biscuit har vi kollat in om det kan vara ett alternativ.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>