Drive-in vallningen ?!?!?!

Jag tror vi måste stänga några dagar, igår kom det 5 cm, i natt kom det 1 dm och imorgon lovar meteorologerna mellan 20-40 cm snö.
Traktorn åkte ut i morse och kommer förmodligen vara borta hela helgen, därför har vi ingen möjlighet att ploga, så det är nog bäst för både hundar och får om ni väntar med träningen tills nästa vecka.

Hör av mig när det plogat igen, om det nu går att få bort snön :)

 Lammningen går bra, denna vecka har vi fått 32 lamm  :)

Lammningen har börjar på Agdala

Den 8 februari började lammningen, 1 vecka tidigare än beräknat. Men allt var noga förberet så inga problem uppstod. Det ända som var lite jobbigt var att det var -14 grader, så vi fick använda värmelamporna för att göra miljön lite bättre för de små. Det är mycket jobb med lamningen, men det är ändå en härlig period på året. Det är 100 tackor som skall lamma och just nu är det 5 som är klara.

lamm

Mera bilder på fåren & lammen hittar ni här.

http://www.agdala.com/wp/?page_id=268

Mera snö!! :)

I natt kom det ytterligare  2 dm snö, våran traktor har varit ute och snöröjt från 21:00 till i morse klockan 06:00. Ingenting är ännu plogat på Agdala.

Så drive-in vallningen är stängd. Förmodligen öppnar vi igen till helgen, men vi har börjat få lite problem……vi vet inte vad vi ska lägga all snö!!

/Stefan